Aktuality

Úvod Potulky po MAS

Potulky po MAS

5. 8. 2012
Potulky po MAS

V júli náš tím zorganizoval netradičnú aktivitu pre svojich členov. Nazvali sme ju „Potulky po maske“, predovšetkým preto, že gro tejto akcie tvorila turistika po našom území.

Zraz sa konal na Gazdovstve Uhliská v Trenčianskej Závade, kde sme sa všetci občerstvili obedom. Následne sme sa vybrali po hrebeni Trenčianskej Závady smerom k Dolnej Súči, pričom záverečná destinácia bola Dolná Súča – Chaty Matadorky.

Turistika bola perfektná, hoci nie veľmi dlhá. Nakoľko sme kráčali naozaj takmer všetky vekové kategórie, prispôsobili sme tomu aj našu trasu. Chodník, ktorým sme prešli, bude tvoriť aj jednu z novooznačených cyklotrás, ktoré pripravujeme v rámci tvorivého tímu na cyklotrasy.

Unavení, no spokojní sme došli do Dolnej Súče, kde už na nás čakal pravý poľovnícky guláš z diviny. Všetci sme sa posilnili a začala sa veselá grilovačka.

Príjemnú atmosféru nám trochu narušila dosť intenzívna búrka, ale napokon po pár hodinách sa počasie upokojilo. V rámci potuliek sme s členmi rozprávali o zlepšovacích návrhoch, návrhoch na lepšiu budúcnosť masky a predstavách o zaznačených cyklotrasách. Navyše sme spoznali ďalší kus nášho územia a prispeli sme tak k zblíženiu verejného a súkromného sektora v rámci členstva.

Aktivitu hodnotili všetci prítomní veľmi pozitívne a tešíme sa na budúce leto, kedy sa plánujeme pozrieť na druhú stranu Vršatca.


 

Kontakt

Miestna akčná skupina Vršatec
Ľuborčianska 724/27
914 41 Nemšová

IČO: 42025303
DIČ: 2022476445
Bankové spojenie: VÚB a.s.
Číslo účtu: 2382001656/0200